Om oss

Olgas Bistro drivs av mig Clas Andersson min fru Birgitta Cederberg och våra barn Oliver och Philip. Birgitta är administratören och den som håller i tyglarna på kontoret. Jag och pojkarna, tillsammans med ett gäng glada medarbetare är dem du träffar när du besöker oss på Olgas.

Jag själv har ett övergripande ansvar för att våra gäster skall få ett så trevligt och njutsamt besök hos oss som möjligt. Med erfarenhet från både kök och servering är det en självklar roll för mig. Jag har en stor passion för maten vi serverar och jobbar ständigt med våra dryckesleverantörer för att hitta passande drycker.

Vår vision kring Olgas Bistro är att skapa en enkel och trevlig mötesplats där alla känner sig välkomna. Vi vill ha lika trevligt på jobbet som våra gäster :-). Eftersom jag var med och startade den första tapasbaren i Göteborg känns det självklart att vi serverar små tapasrätter som ett trevligt inslag i vår meny. Råvarorna vi arbetar med är väl utvalda och självklart så mycket närproducerat som möjligt.