Fester & Catering

Naturligtvis går det att beställa allt från vår meny som take away. Just nu ingen tapaspåse 🙂
Till vår meny: klicka här

I november & december erbjuder vi företag och större sällskap att boka Olgas dem tider vi har stängt.
Menyerna gäller när hela sällskapet äter samma mat och endast vid förbokning. Ni behöver vara minst 12 personer för att boka en sittning hos oss på Olgas. Vill ni ha Olgas för er själva en helkväll krävs det minst 20 personer alt. ett påslag på minst 3.000:- för att täcka personalkostnaden.
Dessa menyer går även att få som catering, (minimum 6 personer) vill du ha det levererat så fixar vi det mot ersättning.
Med reservation för ändringar av menyer och priser på grund av råvarubrist

Kockens val 495:-

går att boka Oktober-December

Här lämnar ni över ansvaret till oss. Clas & Henrik i köket låter kreativiteten gå lös och fixar tre bjudningar av smakrika sydeuropesika smårätter och avslutar med dessert.


Tapasbuffé 349:-

Ost & Chark
Våra charkuterier och ostar
Buffelmozzarella
Buffelmozzarella med semitorkade tomater och basilikaolja toppad med rostade valnötter
Gambas- & pestopasta
Marinerade gambas och Casareccepasta vända i husets pesto
Sotad tonfisk
Sotad tonfisk med Panzanella vänd i Olgas gröna salsa serveras med aioli
Ibericoribs
Långbakade spareribs av Ibericogris med röd mojo
(Spareribs kan ni värma själva strax innan servering, 10 min i 225˚c)
Serveras med bröd, marinerade oliver och olivtapenad
Surdegsbaguette och smör 15:-


Supé 495:-

Tre rätters middag

Litet smørrebrød
Kallrökt lax med sötstark dill- & senapssås på smörat solrosrågbröd och lite grönt
Torskrygg
Örtbakad lättrimmad torskrygg med smörad kräftsås och cheddarbakad potatiskaka
alt.
Kalvrygg
Salvia- & vitlöksmarinerad kalv med gräddkokt ostronskivling smaksatt med en aning tryffel serveras med rödvinssky och cheddarbakad potatiskaka
Fransk chokladtårta
med rostade valnötter och lättvispad grädde


Pescatarisk tapasbuffé 349:-

Löjrom & Crostini
Löjrom på crostini med färskost, citron och rödlök
Buffelmozzarella
Buffelmozzarella med semitorkade tomater och basilikaolja toppad med rostade valnötter
Sotad tonfisk
Sotad tonfisk med Panzanella vänd i Olgas gröna salsa serveras med aioli
Gambas- & pestopasta
Marinerade gambas och Casareccepasta vända i husets pesto med blandad sallad och citron. (kall)
Tortelloni
fylld med ricotta-& spenat i gorgonzolasås serveras med blandad sallad och brödkrutonger (varm)
Marinerade oliver och Olivtapenade
Surdegsbaguette och smör


Traditionell Julmat 595:-

Vår hemlagade julmat med fokus på de ”viktiga rätterna” Sill, lax, köttbullar, julskinka, Janssons frestelse och mycket annat. Allt serveras på fat som ställs direkt på bordet.
Dryckespaket: Två julöl 33cl och 4 cl snaps 249:-


Julpåse. Vi fixar julmaten

Torsdagen den 23/12 13:00-19:00 kan du hämta vår hemlagade julmat för avhämtning.
Ps. Måste bokas senast den 16/12
e-post: info@olgasbistro.se alt. 0523-501 42
375:- per person. 8 personer eller fler 10%-rabatt

Olgas Julpåse 375:- pp
bokningar 8 personer eller fler 10% rabatt
Torsdag 23/12 mellan 13:00-19:00
kan du hämta vår hemlagade julmat.
Obs. Begränsat antal så boka gärna i god tid.
Ps. Måste bokas senast den 19/12 på info@olgasbistro.se alt. 0523-501 42

Kalla rätter

Sillen: Lök- & kryddsill, Senapssill, Löjromssill, Gubbröra

Kallrökt lax (först gravar vi laxen efter det, kallröker vi den i ca. 10 timmar)

Gravad lax

Ägghalvor med Skagenröra

Julskinka

Småvarmt

Janssons frestelse

Köttbullar

Prinskorv

Revbensspjäll honungsglaserade

Rödkål

Tillbehör

Rödbetssallad

Pepparrostkräm

Hovmästarsås

Senap

Delikatesspotatis (Får du koka själv)

Cheddarost

Knäckebröd

Vörtbröd

Smör

Dessert

Ris à la Malta med körbärssås

Ta med hem: 375:- per person

Samtliga rätter levereras kalla i hygieniska formar med tätslutande lock. Det småvarma skall värmas i ugn före servering och potatisen kokas.
Betala med Swish eller kort.

Se mer här Take Away