Helgsupé

Helgsupé

30/10 & 31/10 18:00-22:00

Förrätt
Tonfisk
Sotad tonfisk med sallad av semitorkade tomater vänd i Olgas grön salsa
serveras med aioli och brödkrutonger
199:-
Vinförslag: Crazy Tropez Rosé Cotés de Provence 395:- 99:-

Varmrätter
Kummelrygg
Pocherad lättrimmad kummelrygg med konjakspetsad hummersås
och cheddarbakad potatiskaka
299:-
Vinförslag: Luʞka Vintage Albariño 599:- 149:-

Mixed Iberico Bellota (Pata Negra)
Tre olika detaljer av Iberico Bellota grisen (Pata Negra) serveras med tryffel- & cheddaraioli, röd mojosås, sallad av tomat, blekselleri och rödlök toppad med rostade valnötter samt friterad potatis. Miniribs med söt-stark glace, Sidfläsk torrsaltat och äppelrökt med tryffelhonung samt Secreto Iberico, marinerat i färska örter och vitlök
299:-
Vinförslag: Miquel Pons 77 599:- 149:-

Efterrätt
Pannacotta 79:
Smaksatt med espresso topping av kaksmulor och kanderade nötter
79:-
Vinförslag: Tesauro recioto della Valpolicella doc 8cl 96:-

Supépris 499:-
Supépris avser Förrätt, valfri varmrätt och dessert, naturligtvis går det att beställa rätterna individuellt.

Se även vår meny för fler alternativ