Helgsupé

Helgsupé

Fredag-Söndag

Förrätt
Löjrom & Tortilla
Löjrom på friterad tortilla med färskost och rödlök
145:-
Varmrätter
Havskatt & Gambas
Marulk och gambas marinerade i chili, citron och vitlök, bakas i ugn tillsammans med ratatouille serveras med aioli samt örtgrön salsa och friterad färskpotatis
275:-
eller
Ryggbiff
Svensk ryggbiff med Café de Parissmör och rödvinssky och friterad färskpotatis
275:-
Efterrätt
Mjölkchokladmousse
Mjölkchokladmousse med mango- & jordgubbssallad samt sötsalta hasselnötter
79:-
Supépris 449:-
Naturligtvis går det att beställa rätterna var för sig
Take away 399:-
Beställ på info@olgasbistro.se eller 0523-501 42

Supépris 449:-
Naturligtvis går det att beställa rätterna var för sig
Take away 399:-
Beställ på info@olgasbistro.se eller 0523-501 42

Med reservation för ändringar.

Se även vår meny för fler alternativ