Helgsupé

Helgsupé

Förrätt
Burrata
Extra krämig ”Mozzarella” med persikosalsa och Coppa di Parma
145:-
Varmrätter
Marulk & Gambas
Marulk & gambas med Gnocchi- & aubergine i kryddig tomatsås serveras med basilikacrème och citron
275:-
eller
Oxkind
Vinbrässerad oxkind med anklevermonterad tryffelsås och potatiskaka späckad med Portabello & persilja
275:-
Efterrätt
Rabarberpannacotta
Rabarberpannacotta med kolapajbotten toppad med hallonskrisp och
krossad maräng
79:-
Supépris 399:-
Naturligtvis går det att beställa rätterna var för sig

Beställ på info@olgasbistro.se eller 0523-501 42
Även Take Away

Supépris 399:-

Naturligtvis går det att beställa rätterna var för sig.

Beställ på info@olgasbistro.se eller 0523-501 42
Även Take Away
Med reservation för ändringar.

Se även vår meny för fler alternativ