Helgsupé

Supé

Förrätt
Löjrom & Tortilla 165:-
Löjrom på friterad tortilla med färskost och rödlök
Varmrätter
Torskrygg 289:-
Torskrygg och varmrökt Ibericofläsk serveras med vitvinssås smaksatt med blåmusslor- & bladpersilja samt cheddarspäckad potatiskaka
eller
Mixed Iberico Bellota 299:-

Tre olika detaljer av Iberico Bellota grisen Spareribs, Sidfläsk & Abanico. Serveras med tryffel- & cheddaraioli, röd mojosås, blandad sallad samt rostad mandelpotatis med smak av vitlök och rosmarin
Dessert
Äppel- & mandeltarte 89:-
Tarte av syrliga äpplen och mandelkräm penslad med aprikosmarmelad serveras med husets vaniljsås

Supépris 449:-
Naturligtvis går det att beställa rätterna var för sig
Take away 399:-
Beställ på info@olgasbistro.se eller 0523-501 42

Se även vår meny för fler alternativ