Supé

Supé tisdag – lördag från 16:00

Kolla vår meny för annat gott.

Supé

Förrätt
Löjrom & Tortilla
Löjrom på friterad tortilla med färskost och rödlök. Vinförslag: Cava Brut Nature Reserva 95:-
Varmrätt
Kummelrygg
Örtmarinerad kummelrygg med gräddkokta kantareller smaksatt med en aning tryffel
serveras med rödvinssky och potatiskaka. Vinförslag: Hauller Riesling 143:-
Alt.
Kalvrygg
Marinerad kalvrygg med St. Agurcrème (fransk blåmögelost) och balsamicospetsad rödvinssky serveras med bönsallad och friterad färskpotatis. Vinförslag: Roc Blanc 196:-
Dessert
Cheesecake
Baskisk cheesecake med hallonsås. Vinförslag: Vi Dolc Natural Miquel Pons 96:-
Mat 499:- Vinpaket: 299:-

Rätterna går naturligtvis att beställa var för sig

Beställ på info@olgasbistro.se eller 0523-501 42

Se även vår meny för fler alternativ